Защо да се присъединиш към нас?

Движението “Сърцето на България” вече е изминало дълъг път, но има още много за напред. Сега е моментът да продължим все по-силни и заедно да променим живота ни към по-добър.

Призоваваме всеки гражданин на България, да запали сърцето си със светлината на тази визия и да участва в процеса на възстановяване на Родината ни.

  •  Ако си буден гражданин на България и смяташ, че е крайно време да се промени управлението на държавата – присъедини се към нас и стани част от Сърцето на България! А ако нямаш физическата възможност и все пак искаш да допринесеш към промяната – можеш да направиш дарение.
  • Стани наш съмишленик и работи за благото, развитието и просперитета на движението и  Родината ни!
  • Колкото сме по-осъзнати, толкова по-способни и силни ставаме!
  • Бъди водеща фигура и помагай на останалите!
  • Обединяваме се и се стараем да бъдем заедно!
  • Да направим България Велика Отново!

Стани част от Движението

Движението “Сърцето на България” вече е изминало дълъг път, но има още много за напред. Сега е моментът да продължим все по-силни и заедно да променим живота ни към по-добър. Призоваваме всеки гражданин на България, да запали сърцето си със светлината на тази визия и да участва в процеса на възстановяване на Родината ни. Ако си буден гражданин на България и смяташ, че е крайно време да се промени управлението на държавата – присъедини се към нас и стани част от Сърцето на България!

А ако нямаш физическата възможност и все пак искаш да допринесеш към промяната – можеш да направиш дарение.