Кои Сме Ние?

Група будни Българи, които желаят промяна на политическия модел с нов вид ефективно, духовно народно управление.

Ние, група български граждани, водени от искрената си любов към нашата Родина, се събрахме в град Пловдив, за да обявим създаването на народно движение „Сърцето на България”.

Целта и мисията на това движение е да представи модел на реално, действащо народно самоуправление, с което да докажем на властимащите и власт търсещите, че народът е способен сам да определя съдбата си.

Това е модел за промяна на живота ни, чрез народно единение и надрастване на нашите пристрастия. Модел на спасение, чрез пробуждане и осъзнаване на вътрешната ни градивна сила.

Предлагаме нова структура на управление и на общество, в което няма партии, а народът пряко управлява държавата чрез мажоритарни избори и  референдуми. Нов модел, включващ добри практики от вече познати методологии на управление.

Това е модел за промяна на света.

Време е да възродим и възстановим Родината ни, като сами изберем и запишем правилата и принципите, по които искаме да живеем.

„Сърцето на България” има за цел да достигне до всяко българско сърце, за да подпомогне процеса на пробуждане и осъзнаване достойнството и силата на българския дух. Нека честността и отговорността да бъдат неотменна част от нашите действия по пътя ни към по-добър и достоен живот.

Настъпи време, в което е необходимо да се самоопределим. Всички, които притежават знание и способност, трябва да поведат хората в една посока. Трябва да елиминираме всички форми на колективен егоизъм, разрушаващи обществото ни. Изграждането на жизнеспособно и справедливо гражданско общество, което живее в хармония с природата и космическите закони, да стане единна основна цел, заложена в новата Конституция.

Дошло е времето да се пробудим! Да си спомним от къде идваме и каква е нашата мисия. Още от зората на първите цивилизации българите са носители на култура, която е създала не една държава. Нашата роля в намиране на равновесие между силите, ръководещи живота на нашата планета е изключително важна. Територията на България е център, от който ще започне промяната в развитието на съзнанието на човека, а това е модел, който ние можем да предадем на света.

Заедно с Баланс на Мисловното /Мозък/ и Емоционалното /Сърце/. Реализиране на Триединството – Дух, Душа, Тяло – Земя, Човечество, Космос.

В продължение на два месеца, представителна група работи върху създаване на изцяло нов Проект за Конституция на страната.

Линк към Сентенция на Проекта за Конституция

Този проект е изработен въз основа на изцяло нова визия за държавно управление. В проекта са предложени справедливи общочовешки правила, по които да организираме живота си и които волята на народа ще доразвива и проверява на практика. В проекта е заложена визията за една свободна България, където не съществуват привилегии, експлоатация и лихви, няма безкрайно богати и мизерстващи бедни, няма бедстващи и гладуващи хора. Една България, в която младите живеят с радост и се реализират в собствената си родина, а възрастните с достойнство изживяват дните си.

Управленците на България ще бъдат избирани пряко от гражданите и само тези, доказали своята честност, искреност и готови всеотдайно да работят за благото на българите и България ще могат да се кандидатират и да остават на своите позиции.

Призоваваме всеки гражданин на България, да запали сърцето си със светлината на тази визия и да участва в процеса на възстановяване на Родината ни.

Време е да поемем своята отговорност! Бог е с нас и само заедно ще успеем в името на нашите родители, в името на децата ни, в името на бъдеща силна и преуспяваща България!

Ние знаем за техният план! А “ТЕ” знаят ли за нашият?

Колкото сме по-осъзнати, толкова по-способни и силни ставаме!

Свършете си работата! Премахнете страховете си, освободете се от ниските вибрации и се изправете. Това е вашето време. За това сте дошли сега на Земята.

Вие сте планът!
Разпространявайки истината, ние участваме в пробуждането на човечеството и правим избор в полза на свободата и справедливостта.

Обединяваме се и се стараем да бъдем заедно!

ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКА ОТНОВО!

Ние сме навсякъде — >>> Сърцето на България

–>>> Ние сме в Telegram

–>>> Ние сме в MeWe

Вашата подкрепа е важна за нас!
Може да дарите каквато сума прецените, за да подпомогнете развитието и просперитета на движението, като последвате — >>> този линк !

ВРЕМЕ Е ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ !!!

Схема на управление:

Схема на управление

Меню